12 diciembre 2008

Bon Nadal i Feliç any 2009



Donem el comiat a un any, el 2008, si més no intens, plegat de moments que recordarem amb alegria, nostàlgia, resignació i, alguns altres, pocs, no voldrem ni recordar-los.
Ha estat l’any del vint-i-cinquè aniversari de les CCOO a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, de la revisió de llocs de treball inacabada, de la finalització de la vigència de l’Acord i del Conveni i, sobretot, de l’inici d’una profunda crisi del sistema, que es preveu llarga i dura.
Hem estat testimonis, altra vegada, de la manca de tacte i confiança de l’Equip de Govern amb el seu capital humà, deixant marxar companys i companyes de vàlua professional i personal, i portant personal d’alta direcció que encara no han aportat valor afegit al conjunt de l’organització, més enllà de generar nous conflictes.
Seguim sense que es reconegui, per part de l’Equip de Govern, la situació de fons de l’organització, sense que es defineixi un organigrama i un model organitzatiu coherent, funcional, dinàmic i homogeni que ajudi a restablir la mútua confiança i el reconeixement professional i econòmic dels empleats municipals. I el que és més important, que es sàpiga traslladar i convèncer al conjunt dels treballadors i treballadores.
La manca de sensibilitat, el poc o nul interès demostrat per la Corporació amb la presentació de l’avaluació de riscos psicosocials ha estat, aquest mes de desembre, el màxim exponent de la ceguesa i la incompetència d’alguns d’aquests alts càrrecs directius i, sobretot, dels responsables polítics que evidentment els hi importa ben poc aquest treball, fet a consciència, i que va comptar amb la més alta participació d’una avaluació d’aquest tipus dins el món de l’administració pública.
L’any vinent tindrem nous reptes, a més dels que ens són històrics i, en aquest sentit, volem acomiadar aquest any amb un missatge de lluita i d’esperança renovada, amb la certesa constatada de que el capital humà, que malgrat tot té aquesta organització, farà possible la superació de totes i cada una de les dificultats que molts ens auguren.
"Posem-nos dempeus altre vegada i que se senti
la veu de tots, solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti
Que tot està per fer i tot és possible."

Bon Nadal i feliç any 2009

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bones festes companys i companyes.

Ha estat un any complicat i difícil.

Salut