16 noviembre 2008

CARTA DE CONVOCATÒRIA


La Comissió Executiva del passat 19 de juny de 2008, va acordar convocar la 5a Conferència de la Secció Sindical de CCOO de l’Ajuntament de Mollet del Vallès que ha de ser un esdeveniment de gran interès per als treballadors i les treballadores, per la nostra organització i per al conjunt del sindicalisme de classe dins el nostre ens local.

El procés conferencial, que coincidirà segurament amb la recta final de la negociació de la revisió de llocs de treball i la seva valoració, i a les portes d’una nova negociació col·lectiva ha de servir, sens dubte, per integrar i aplegar més i millors experiències, més i millors coneixements sindicals, agrupant més interessos individuals i col·lectius que ajudin a construir xarxes de solidaritat i coneixença, dins d’un projecte molt més participatiu, si cal, que serveixi per construir un projecte més representatiu i útil.

En aquesta conferència, després dels nostres primers 25 anys, caldrà aprovar el programa d’acció de CCOO a l’Ajuntament de Mollet del Vallès per als propers quatre anys. I caldrà recolzar-se en una història intensa on els objectius sindicals, els de sempre, serveixin com a fonaments del nostre futur: aconseguir una millor distribució de la riquesa, una ocupació estable i de qualitat, la millora del salari, evitar la segmentació de les condicions de treball i la millora dels serveis públics.

Hem de ser capaços de connectar els nostres compromisos en l’avenç en les formes de negociació col·lectiva, acció sindical i concertació social, que ens permetin fer front als reptes que ens depara aquesta nova etapa. Adaptant les formes d’organització del sindicat dins l’empresa, incrementant i fidelitzant l’afiliació i millorant la participació i l’organització dels companys i companyes afiliats.

Per tot, quedem convocats a la 5a Conferència de la Secció Sindical de CCOO de l’Ajuntament de Mollet del Vallès que tindrà lloc al Centre Cultural la Marineta de Mollet del Vallès el proper divendres 28 de novembre de 2008 de 12 a 15 hores.

No hay comentarios: