25 marzo 2007

27 de març - ELECCIONS SINDICALS


El proper dimarts dia 27 de març els treballadors i treballadores funcionaris de l’Ajuntament de Mollet del Vallès estan cridats a les urnes, en el marc de les eleccions sindicals, per escollir els seus representants a la Junta de Personal i que ho seran per als propers quatre anys.


Com en d’altres ocasions, des de CCOO hem elaborat el balanç d’una legislatura intensa i que ara acaba i també el programa que ha d’inspirar el treball dels nostres delegats i delegades fins l’any 2011.

Han estat, aquests quatre anys passats, temps de consolidació del nostre projecte, de formació de nous equips de persones i, sobretot, d’avenços molt importants en les condicions socio-laborals i econòmiques dels companys i companyes del nostre ens local, en una època de canvis que va propiciar el relleu al front de l’alcaldia i del regidor d’Organització i Recursos Humans, i el canvi de tres responsables del mateix departament.

Hem liderat, des de CCOO, un equip estable de companys i companyes que han fet possible una fita importantíssima: l’acord i l’inici de regularització de la situació de la plantilla i la relació de llocs de treball, molt malmesa i que afectava a companys i companyes, algun d’ells des de feia més de set anys. Fita aconseguida després de l’estudi fet des de CCOO i de les mobilitzacions.
L’assoliment d’un nou acord de condicions i d’un Conveni Col·lectiu 2005-2008 ha permès, entre d’altres, la consolidació de la diferència de l’IPC i del 50% de la mal denominada «paga de productivitat» sense condicions, així com d’altres avenços més que tangibles.

El compromís i lideratge de CCOO en matèria de Salut Laboral i en el marc del Comitè de Seguretat i Salut ha estat més que evident, amb més de 550 propostes i 10 denúncies a la Inspecció de treball que han fet possible assolir objectius importants de seguretat i de salut, com ha estat l’avaluació de riscos psicosocials i la desestimació, per part de la Corporació, d'ubicar les noves dependències de Seguretat Ciutadana a l’edifici de Jaume I i, provisionalment, a Can Lledó.

Ara, i davant d’un nou procés electoral, volem demanar-vos la renovació de la vostra confiança a partir del balanç que us fem a mans, d’un tarannà i un compromís que tots i totes ja coneixeu. Avalat i recolzat amb una candidatura àmplia que inclou companys i companyes amb experiència sindical i altres de més joves, amb ganes de treballar, i que representen a tots els col·lectius que conformen l’Ajuntament .

Us convidem, doncs, a que llegiu detingudament el programa, amb el benentès que només podrà ser portat endavant amb el vostre suport.

És imprescindible que participeu amb el vostre vot el proper 27 de març i doneu suport a la candidatura de CCOO. Així assegurarem el manteniment en el futur de totes i cada una de les conquestes, alhora que avancem en la millora de les condicions laborals, econòmiques i professionals. Fem impossible que surtin reforçades aquelles propostes sindicals virtuals, professionals o pro empresa.

Amb la seguretat que la teva confiança és la nostra força, per defensar els teus drets.

LA GARANTIA, EL TEU SINDICAT, VOTA CCOO

No hay comentarios: